ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,ΦΩΤΟΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ,ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,LAMINATE
ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ   |  wishlist  ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ταπετσαρίες-φωτοταπετσαρίες –oikanet

Φίλτρα
Κλάση Πατώματος
Εταιρεία
Συλλογή

Lvt (Luxury Vinyl Tiles)

» Αρχική » Δάπεδα » Lvt Δαπεδα

Το Lvt δάπεδο βρίσκεται παντού από αεροδρόμια και λόμπι ξενοδοχείων σε σχολεία , νοσοκομεία και πολλά άλλα. Tο LVT δάπεδο έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς εμπορικές επιλογές στην σημερινή αγορά δαπέδων.

Ωστόσο, ενώ η δημοτικότητά του είναι σε υψηλό επίπεδο, ακούμε συχνά πολλές παρανοήσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του. Έτσι λοιπόν, για να αποφευχθεί η σύγχυση, πρόκειται να εξετάσουμε το παλαιό ερώτημα, τι είναι τ… Δείτε Περισσότερα
Ταξινόμηση κατά:
Το Lvt δάπεδο βρίσκεται παντού από αεροδρόμια και λόμπι ξενοδοχείων σε σχολεία , νοσοκομεία και πολλά άλλα. Tο LVT δάπεδο έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς εμπορικές επιλογές στην σημερινή αγορά δαπέδων.

Ωστόσο, ενώ η δημοτικότητά του είναι σε υψηλό επίπεδο, ακούμε συχνά πολλές παρανοήσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του. Έτσι λοιπόν, για να αποφευχθεί η σύγχυση, πρόκειται να εξετάσουμε το παλαιό ερώτημα, τι είναι το δάπεδο LVT;

Θα εξετάσουμε επίσης τον τρόπο κατασκευής του δαπέδου LVT και τα πλεονεκτήματα της επιλογής του LVT.
Το LVT έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει υλικά σκληρού επιφανειακού δαπέδου όπως πέτρα ή ξύλο , παρέχοντας όμως ακόμη περισσότερα πρακτικά οφέλη.

Διαθέσιμο σε σανίδες ή πλακάκια, το LVT χρησιμοποιεί μια ρεαλιστική μεμβράνη εκτύπωσης και μια στρώση βινυλίου που μας δίνει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Ακόμα και τα πιο εκπαιδευμένα μάτια δυσκολεύονται να διακρίνουν το LVT από τα προϊόντα που μιμείται.
Για να κατανόησουμε καλύτερα τα δάπεδα LVT, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς κατασκευάζεται. 
Το LVT κατασκευάζεται μέσω των ακόλουθων πέντε πρωτογενών διαδικασιών.
1. Έρευνα και ανάπτυξη
Από την αρχή, οι ομάδες έρευνας και ανάπτυξης αποσκοπούν στην προσομοίωση και την αξιολόγηση νέων καινοτόμων εννοιών μέσω δοκιμών και σφαλμάτων. Μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών αναμειγνύονται έτσι ώστε η ομάδα να μπορεί να μελετήσει τις αλληλεπιδράσεις τους. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του LVT περιλαμβάνουν ρητίνες πολυβινυλοχλωριδίου (PVC) και ανθρακικό ασβέστιο. Μόλις η ομάδα έχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη διαδικασία του κυλίνδρου.
2. Διαδικασία εκγύμνασης
Η διαδικασία λείανσης χρησιμοποιεί μια σειρά θερμαινόμενων κυλίνδρων για να «στρέψει ή να συμπιέσει» την ένωση σε συνεχές φύλλο. Με το χειρισμό των κυλίνδρων, το πλάτος και το πάχος του φύλλου μπορούν να ελεγχθούν με ακρίβεια και συνέπεια. Μόλις το φύλλο περάσει διαμέσου των θερμαινόμενων κυλίνδρων, τότε μέσω ενός τμήματος ψύξης αποστέλλεται για πλαστικοποίηση.
3. Διαδικασία Lamination
Μέσω της χρήσης της θερμότητας και της πίεσης, η ελασματοποίηση είναι μια συνεχής διαδικασία που συνδέει το ένα στρώμα με το επόμενο μέχρι να σχηματιστούν όλα τα στρώματα. Οι πλάκες είναι κατασκευασμένες από τα ακόλουθα τέσσερα στρώματα:
Υποστηρικτικό στρώμα - Στρώμα απορρόφησης ήχου με στιβαρή λαβή
Συμπληρωματικό στρώμα - Στρώμα σταθερότητας για αντίσταση κατάτμησης
Στρώμα εκτύπωσης - Ορισμένοι τύποι premium LVT έρχονται κατασκευασμένοι με ρεαλιστικά, τρισδιάστατα σχέδια που μπορούν να εγκατασταθούν για να μοιάζουν με κεραμικά ή πέτρινα.
Στρώμα φθοράς - Το στρώμα φθοράς παίζει καθοριστικό ρόλο στη διάρκεια ζωής των πλακιδίων σας. 

Μόλις διαμορφωθούν πλήρως τα στρώματα, το φύλλο εισέρχεται στο τμήμα ανάγλυφου.
4. Διαδικασία ανάγλυφου
Εδώ, κάτω από τη θερμότητα και την πίεση, οι χαραγμένοι κύλινδροι εφαρμόζουν τον σχεδιασμό με υφή πάνω στο προϊόν, που μπορεί να είναι ελαφρώς ή βαθιά ανάγλυφο. Μόλις εφαρμοστεί η υφή, θα εφαρμοστεί η επίστρωση και το τρίψιμο Top Coat. Οι πλάκες περνούν έπειτα από ένα φούρνο ανόπτησης που χρησιμοποιεί θερμαινόμενο αέρα για να αυξήσει τη θερμοκρασία ολόκληρης της πλάκας σε σημείο που ανακουφίζει κάθε τάση μεταξύ των στρωμάτων. Μόλις κρυώσει, αυτή η διαδικασία προστίθεται με ασφάλεια για να παράγει ένα σταθεροποιημένο προϊόν που θα μειώσει την πιθανότητα για θόλωμα ή για τρύπημα . Από εκεί οι πλάκες είναι παλετοποιημένες και μεταφέρονται στην Επιθεώρηση, την τελική στάση.
5. Διαδικασία επιθεώρησης
Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, οι πλάκες μεταφέρονται σε έναν ελεγχόμενο από τον αέρα θάλαμο, ο οποίος θα διατηρεί την ίδια θερμοκρασία καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτό είναι σημαντικό επειδή διατηρεί το προϊόν σε ομοιόμορφη κατάσταση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φθοράς, πράγμα που συμβάλλει στη διασφάλιση συνεπούς φθοράς. Η επιθεώρησης κάθε πλάκας πριν την φθορά επιτρέπει στους τεχνικούς να επιθεωρήσουν και να επισημάνουν ελαττωματικές περιοχές. Οι μη άρτιες πλάκες θα φορτωθούν στην πρέσα και θα προσφέρουν εναλλακτικά μεγέθη προϊόντων και στη συνέχεια θα στείλουν στη διαδικασία φθοράς. Μόλις περάσει τη διαδικασία, το προϊόν είναι συσκευασμένο σε κουτί, τυλιγμένο, στοιβαγμένο σε παλέτα και έτοιμο για αποστολή.

Τα οφέλη της επιλογής για πολυτελή πλακάκια βινυλίου:
Εύκολη εγκατάσταση.

Το LVT μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί με δύο τρόπους, είτε με κόλλα είτε με κούμπωμα όπως τα δάπεδα laminate. Η χρήση νεότερων κουμπωμάτων καθιστά δυνατή τη χρήση LVT με ελάχιστη προετοιμασία επιφάνειας. Με αυτή τη λύση, το κόστος εγκατάστασης δαπέδων, καθώς και οι χρόνοι εγκατάστασης, μπορούν να μειωθούν.
Προσιτότητα .
Οι παραδοσιακές επιλογές σκληρού ξύλου και πέτρας δαπέδου είναι πιο δαπανηρές από το LVT. Αν ψάχνετε για μια ανθεκτική εναλλακτική λύση με πολύ χαμηλότερο κόστος, μην κοιτάξετε ξανά.
Ανθεκτικό .
Η καθημερινή ζωή είναι δύσκολη για τιε επιφάνειες δαπέδων. Ως εκ τούτου, η επιλογή ενός υλικού δαπέδου που προστατεύει από τα ατυχήματα είναι ζωτικής σημασίας. Το LVT είναι εύκολο να καθαριστεί και είναι ανθεκτικό στην υγρασία, γεγονός που καθιστά την ιδανική επιλογή για κουζίνες, μπάνια και περιοχές κάτω από το επίπεδο του εδάφους.
 
Newsletter
Σε ενδιαφέρειNewsletter
facebook    twitter
μεταφορικά επιστροφή προϊόντων πιστωτική κάρτα
πιστωτική κάρτα
ταπετσαρίες-φωτοταπετσαρίες –oikanet

Επικοινωνία
© 2017 - oikianet.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
© 2017 - oikianet.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top