ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,ΦΩΤΟΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ,ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,LAMINATE
ΕΙΣΟΔΟΣ  |   ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ   |  wishlist  ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ
ταπετσαρίες-φωτοταπετσαρίες –oikanet

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ / ΑΡΘΡΑ


Το κατάλληλο δωμάτιο για το διάβασμα του παιδιού.

Καθώς το παιδιά μας μεγαλώνουν και μπαίνουν σε ηλικία όπου ξεκινάει η σχολική δραστηριότητα, το δωμάτιο τους πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ούτως ώστε να το βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται στο ομαλό διάβασμά του. 


Ένα από τα στοιχεία που δεν πρέπει να υπάρχει μέσα στο δωμάτιο είναι η ακαταστασία, η οποία κάνει κακό στην ψυχολογία του παιδιού με αποτέλεσμα να αποσπάται η προσοχή του κατά τις ώρες της μελέτης. Φροντίζουμε λοιπόν να μάθουμε στο παιδί μας από μικρή ηλικία, να συμμαζεύει τα πραγματα του και σε περίπτωση που δυσκολεύεται να το βοηθάμε και εμείς.

Αυτό ισχύει και για τα αγαπημένα του αντικείμενα και παιχνίδια. Κατά την ώρα που ασχολείται με τα μαθήματα και τις εργασίες του, πρέπει να είναι ήδη τοποθετημένα σε ντουλάπια ούτως ώστε να μην βρίσκονται στο οπτικό του πεδίο και να αποτελούν πειρασμό για να σταματήσει το διάβασμα..

Επίσης, απαραίτητο στοιχείο για να μπορέσει να διαβάζει το βλαστάρι μας σωστά, είναι να υπάρχει γραφείο στο δωμάτιο καθώς και μια ορθοπεδική καρέκλα, για να διευκολύνει την στάση του σώματος του κατά τις ώρες που πρέπει να μελετά. Το διάβασμα στο κρεβάτι απαγορεύεται "δια ροπάλου"!!

Ο καλός φωτισμός, παίζει σημαντικό ρόλο ούτως ώστε να μην κουράζονται τα μάτια του κατά τις ώρες που διαβάζει. Ο κακός φωτισμός εκτός του ότι το δυσκολεύει στην σωστή μελέτη, πιθανά να του δημιουργήσει και πάθηση στα μάτια, πράγμα που απευχόμαστε φυσικά όλοι οι γονείς.

Όταν ξεκινάει το παιδί να πηγαίνει στο σχολείο καλό είναι η διακόσμηση του δωματίου, να περιέχει χρώματα όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα, διότι τα έντονα χρώματα μπορεί αποσπούν την προσοχή του.

Τέλος αν χρειαστεί τη βοήθεια σας στα μαθήματα, αφού του την δώσετε θα ήταν σωστό να μην μπαίνοβγαίνετε συνέχεια στο δωμάτιο του για τον οποιοδήποτε λόγο, ούτε να δημιουργείτε θορύβους και να ομιλείτε δυνατά, διότι θα του αποσπάτε συνέχεια την προσοχή, με φυσικό επακόλουθο να δυσκολεύεται να ξανασυγκεντρωθεί στη μελέτη του.

Οι επιλογές και οι πειρασμοί που υπάρχουν ούτως ώστε να απομακρύνουν ένα παιδί από το διάβασμα του, δυστυχώς είναι πολλοί, οπότε σαν γονείς καλούμαστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τους μειώσουμε βελτιώνοντας αυτό το μικρό εργαστήρι των ιδεών, δηλαδή το δωμάτιο του! 

Αλλαγή χρόνου; Αλλαγή διακόσμησης!

Κάθε φορά, ο ερχομός ενός νέου έτους δίνει την αίσθηση της πιθανής μελλοντικής αλλαγής στη ζωή μας και ελπίδα για ένα καλύτερο "αύριο". Αυτό, για κάποιους "συμπίπτει" με την διάθεσή που έχουν για μερικές ή ολοκληρωτικές αλλαγές στη διακόσμηση του χώρου διαβίωσης ή εργασίας τους, διότι αισθάνονται πως η αισθητική και λειτουργική αυτή αναβάθμιση  θα ανανεώσει την ζωή και την καθημερινότητα τους. Παράλληλα, κάνοντας ένα "lifting' στη διακόσμηση ή μια μίνι ανακαίνιση, μπαίνει "φρένο" στην απαξίωση ενός χώρου από τον χρόνο, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ελκυστικός, άνετος και λειτουργικός.

Βέβαια λογικό είναι πως οι νέες οικονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν οικονομικά "ανοίγματα" γιαυτό και ο πιο πολύς κόσμος, προσπαθεί να έχει πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό κόστος. 

Το διαδικτυακό κατάστημα  www.oikianet.gr, είναι η κατάλληλη επιλογή για την ανανέωση των χώρων σας!

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές και παράλληλα η μεγάλη ποικιλία από ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα τοίχου, κουρτινόξυλα, δάπεδα laminate  κ.α. που υπάρχει στο site, καλύπτει όλα τα γούστα!


 
Με την αλλαγή του χρόνου λοιπόν, η ανανέωση ενός χώρου αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της επιθυμίας, για μια καλύτερη ζωή. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως η αντικατάσταση του παλιού με το καινούργιο και το μοντέρνο θα αλλάξει την καθημερινότητά σας, δοκιμάστε το!


 


Η κατάλληλη επιλογή της διακόσμησης είναι παράγοντας ύψιστης σημασίας για την ανάδειξη ενός χώρου. Η ταπετσαρία αποτελεί μια διαχρονική λύση διακόσμησης που μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα δωμάτια ενός σπιτιού αλλά και σε γραφεία, ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης κ.α.  Η φωτοταπετσαρία μάλιστα είναι μια εξελιγμένη μορφή της ταπετσαρίας που με τα διάφορα τοπία και την μεγάλη γκάμα θεμάτων, μπορεί να δώσει ζωντάνια και ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα όπου και αν εφαρμοστεί! 


Πολλές φορές κατά την ανακαίνιση ή ακόμα και κατά την επιλογή νέας διακόσμησης, βρισκόμαστε στο δίλημμα του βαψίματος ενός χώρου ή της τοποθέτησης κάποιας ταπετσαρίας της αρεσκείας μας. Ποια είναι λοιπόν τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας ταπετσαρίας;


Πρώτα από όλα, υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και υλικά με τα οποία είναι φτιαγμένες καθώς και στα σχέδια (μοντέρνα ή κλασσικά). Επίσης, υπάρχουν στην αγορά, σε μια τεράστια θεματολογία και στυλ όπου μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα, τις απαιτήσεις σας και να αναδεικνύουν όλους σας τους χώρους. Αντιθέτως αν θέλετε να δημιουργήσετε διάφορα σχέδια στους τοίχους σας με βαφές,  χρειάζεται ιδιαίτερη δεξιοτεχνία, χρόνο και κόπο για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα στα παιδικά δωμάτια, αντί της επιλογής βαψίματος τους με ένα βαρετό χρώμα, η τοποθέτηση  μιας ταπετσαρίας ή αυτοκόλλητων που μπορεί να απεικονίζουν ήρωες των κόμικς ή παιδικά σχέδια, χρωματίζουν τον χώρο ανανεώνοντας ριζικά τα δωμάτια των παιδιών. 

 

Επίσης η εφαρμογή μιας ταπετσαρίας, μπορεί να καλύψει τσιμέντο, κακοτεχνίες ή κενά σε ένα τοίχο, άμεσα με μια και μόνο εφαρμογή, κολλώντας την απλά πάνω σε αυτόν. Στην περίπτωση του βαψίματος του, ακολουθείται μια χρονοβόρα, επίπονη διαδικασία η οποία

περιλαμβάνει: στοκαρισμα, λείανση, βάψιμο ένα, δυο ακόμη και 3 χέρια για να μπορέσει να πάρει την όψη που επιθυμούμε. 


Σχετικά με την χρονική διάρκεια, η ταπετσαρία αντέχει ακόμη και 10-15 χρόνια ενώ το βάψιμο πρέπει να επαναλαμβάνεται στην καλύτερη των περιπτώσεων κάθε 5 χρόνια για την ανανέωση του χώρου. Μάλιστα ανάλογα με την ποιότητα και την υφή τους, οι ταπετσαρίες και οι φωτοταπετσαρίες μπορούν να καθαρίζονται με νερό πράγμα που είναι πολύ πρακτικό, ιδιαίτερα αν τα παιδάκια σας έχουν..καλλιτεχνικές ανησυχίες και το εκφράζουν με το να βάφουν ή ακόμα και να ζωγραφίζουν τους τοίχους με μεγάλη συχνότητα! Ένα επίσης πολύ βασικό προτέρημα τους  είναι πως η χρήση τους, εξοικονομεί αρκετά χρήματα, σημαντικό για τις μέρες μας με την κατάσταση που επικρατεί. Κάποια άλλα θετικά χαρακτηριστικά της ταπετσαρίας είναι πως δεν βοηθάει στην εξάπλωση φωτιάς, δεν ξεκολλάει εύκολα και δεν ευνοεί τη συγκέντρωση μικροβίων όπως κάποιοι πιστεύουν.

 


 

Συμπερασματικά, η χρήση ταπετσαρίας, αποτελεί έναν εκλεπτυσμένο τρόπο διακόσμησης που προδίδει κομψότητα και ζεστασιά σε ένα χώρο, σε προσιτές τιμές που παράλληλα καλύπτει πολλές πρακτικές ανάγκες σε καθημερινή βάση!

 


 

Αν δεν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει κάποια ταπετσαρία, είναι καιρός να δοκιμάσετε!Μεταλλικά κουρτινόξυλα σχεδιασμένα από έναν από τους διασημότερους οίκους μόδας της Ελλάδας .

 

Τα κουρτινόξυλα της  εταιρίας Aslanis Home πλέων σε χαμηλότερες τιμές από ποτέ .

Εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί στην ποιότητα των κουρτινόξυλων .

Όλα τα κουρτινόξυλα είναι ανοξείδωτα και βερνικωμένα για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση .


 

 

8/11/2014

Η Esprit ξαναχτυπά με την παιδική σειρά Esprit kids 3 με τιμές που δεν φαντάζεστε.22-2-2014

 

Η ρομαντική συλλογή  La Vie en Rose βασίζεται σε παραδοσιακά αγγλικά πρότυπα, σε μια νέα και σύγχρονη γκάμα χρωμάτων. Αυτή η συλλογή είναι η πρώτη που ξεκίνησε τη νέα σειρά ταπετσαριών Maison d'Eco από BN wallcovering. Η νέα φόρμουλα paste and fix που έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτή την συλλογή μας εξασφαλίζει ακόμη πιο εύκολη εφαρμογή και τοποθέτηση.1-1-2014

Μοντέρνες ταπετσαρίες τοίχου με λουλούδια και μεταλλικές λεπτομέρειες από την συλλογή Green της Βέλγικης εταιρίας Khroma .
Μια προσιτή πολυτέλεια που μπορεί ο καθένας να βάλει στον χώρο του.

25-12-2013

 

Μοντέρνες ταπετσαρίες τοίχου με λουλούδια και μεταλλικές λεπτομέρειες από την συλλογή Silence της Βέλγικης εταιρίας Khroma .
Μια προσιτή πολυτέλεια που μπορεί ο κάθε ένας να βάλει στον χώρο του.


19-11-2013

 

Βάλτε την φύση στο σπίτι σας . Η συλλογή Wood n Stone είναι ο διάδοχος της πασίγνωστης συλλογής Murano .Ένας υπέροχος συνδυασμός των δύο αυτών συλλογών με ταπετσαρίες που μοιάζουν με πέτρα, ξύλο, σοβά και άλλα φυσικά υλικά.15-11-2013

 

 

Newsletter
Σε ενδιαφέρειNewsletter
facebook    twitter
μεταφορικά επιστροφή προϊόντων πιστωτική κάρτα
πιστωτική κάρτα
ταπετσαρίες-φωτοταπετσαρίες –oikanet

Επικοινωνία
© 2017 - oikianet.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
© 2017 - oikianet.gr -- Κατασκευη eshop by infocus
Back to top