ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 
0 Προϊόντα // 0.00€
 
        ΑΡΧΙΚΗ   |   Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ   |   ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ   |   ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ   |   ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ / ΑΡΘΡΑ   |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλασική ταπετσαρία τοίχου σε προσφορά.
Κλασική ταπετσαρία τοίχου σε προσφορά.


50.00€  19.00€


Esprit Kids 3   

» Αρχική » Παιδικές ταπετσαρίες » Esprit Kids 3
Τα φωτεινά παιδικά χαμόγελα κυριαρχούν τώρα πια στα παιδικά δωμάτια με τη συλλογή απο ταπετσαρίες Esprit Kids 3. Η φαντασία έχει τον έλεγχο απο τη στιγμή που τα χρώματα και τα σχέδια μεταφέρονται απο τους τοίχους στην καρδιά των παιδιών και ο πραγματικός κόσμος πρέπει να μείνει έξω απο το δωμάτιο. Οι ταπετσαρίες "Boys Dreams" μετατρέπουν κάθε αγορίστικο δωμάτιο σε αίθουσα κέντρου ελέγχου διαστημόπλοιου και οι ταπετσαρίες "Girls Dreams" παρουσιάζουν κάθε ανερχόμενη πριγκίπισσα με το ρόδινο βασίλειό της. Οι παιδικές ταπετσαρίες "Dots & Stripes" φέρνουν τόσο χρώμα στο παιχνίδι με τις κουκκίδες και τις γραμμές όσο και οι ταπετσαρίες "Zoo" με τα χρωματιστά λιοντάρια, τους ελέφαντες και τις καμηλοπαρδάλεις. Επίσης, για όσους επιθυμούν περισσότερη αγριότητα, υπάρχουν οι παιδικές ταπετσαρίες "Forest", μία πολύχρωμη συλλογή απο μοτίβα με δάση. Τέλος,  η συλλογή Esprit Kid 3 μπορεί να συνδυαστεί με μία τεράστια ποικιλία απο απλά χρώματα και μπορντούρες.

παιδικές ταπετσαρίες τοίχου ταπετσαρίες για βρέφη μπορντούρες Ταπετσαρίες τοίχου πολύχρωμες ταπετσαρίες οικονομικές ταπετσαρίες tapetsaries Παιδικές ταπετσαρίες τοίχου απο την συλλογή Esprit kids 3.

περιορίστε τα αποτελέσματα  
 Τιμές
Ταξινόμηση κατά:
Ταπετσαρίες τοίχου πολύχρωμες ταπετσαρίες οικονομικές ταπετσαρίες tapetsaries παιδικές ταπετσαρίες τοίχου ταπετσαρίες για βρέφη μπορντούρες
       
  - ΑΡΧΙΚΗ
- Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
- ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
- ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
- ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ / ΑΡΘΡΑ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013 oikianet.gr - -- Κατασκευη eshop by infocus - -