ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,ΦΩΤΟΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ,ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,LAMINATE
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
logo logo

Φίλτρα
https://www.oikianet.gr

Laminate


Τα δάπεδα laminate συνιστούν μία πρακτική και ανθεκτική λύση εξασφαλίζοντας άνεση, συνθήκες υγιεινής, ευκολία στη συντήρηση καθώς και απεριόριστες αισθητικές επιλογές.

Οι πολλαπλές στρώσεις, από τις οποίες αποτελούνται, συμπιέζονται και ενώνονται υπό υψηλή πίεση και σε υψηλές θερμοκρασίες (Direct Pressed Laminate, DPL).
 

Γερή και ανθεκτική λύση

Κορυφαία αντοχή στην κρούση

Χάρη στην κατασκευή και στην ανώτερη ποιότητά τους, τα δάπεδα laminate προσφέρουν κορυφαία αντοχή τόσο σε στατική (πόδια επίπλων) όσο κ… Δείτε Περισσότερα

ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ  
15 |
30 |


Τα δάπεδα laminate συνιστούν μία πρακτική και ανθεκτική λύση εξασφαλίζοντας άνεση, συνθήκες υγιεινής, ευκολία στη συντήρηση καθώς και απεριόριστες αισθητικές επιλογές.

Οι πολλαπλές στρώσεις, από τις οποίες αποτελούνται, συμπιέζονται και ενώνονται υπό υψηλή πίεση και σε υψηλές θερμοκρασίες (Direct Pressed Laminate, DPL).
 

Γερή και ανθεκτική λύση

Κορυφαία αντοχή στην κρούση

Χάρη στην κατασκευή και στην ανώτερη ποιότητά τους, τα δάπεδα laminate προσφέρουν κορυφαία αντοχή τόσο σε στατική (πόδια επίπλων) όσο και σε δυναμική κρούση (πτώση αντικειμένων).

Αντοχή στη συνεχή κυκλοφορία

Υψηλή αντοχή στην τριβή και στην κρούση για τους χώρους όπου το δάπεδο υφίσταται μεγάλη καθημερινή καταπόνηση.

Προστασία αρμών

Ένα υλικό προστασίας με βάση το πυρίτιο εφαρμόζεται στις άκρες των σανίδων για να εμποδίζεται η διείσδυση του νερού στους αρμούς, προσφέροντας έτσι βελτιωμένη αντίσταση στην υγρασία.

Moisture-resistance

Μοναδική και ειδική επεξεργασία των δαπέδων laminate Aquastyle της εταιρίας Tarkett για αντίσταση στη διείσδυση του νερού. Με την τεχνολογία MRTech, τα δάπεδα μπορούν να τοποθετηθούν σε υγρούς χώρους (εφαρμογή σε χώρους κατοικίας).

 

Σύνθεση σανίδας laminate


1 Επικάλυψη

• Η ειδική επικάλυψη συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην ανθεκτικότητα του προϊόντος προσφέροντας αντίσταση σε φθορά και λεκέδες, σε καψίματα από τσιγάρο και στο ξεθώριασμα των χρωμάτων.

• Εξασφαλίζει ένα υγιεινό δάπεδο που καθαρίζεται εύκολα και αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό μικροβίων και βακτηρίων.

• Η ανάγλυφη απεικόνισή της καθορίζει την τελική εμφάνιση του δαπέδου δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον και ξεχωριστό οπτικό αποτέλεσμα.

2 Διακοσμητική στρώση

• Είναι φτιαγμένη από εκτυπωμένο χαρτί, επιτρέποντας έτσι τη δημιουργία μίας ευρείας γκάμας σχεδίων.

3 Βασική πλάκα

• Ινοσανίδα υψηλής πυκνότητας (>80% ξύλο) που προσδίδει εξαιρετική κατασκευαστική αντοχή στο προϊόν.

4 Στρώση εξισορρόπησης

• Προστατεύει τη βασική πλάκα από τη διείσδυση της υγρασίας και εγγυάται σταθερότητα διαστάσεων

 

Σύστημα κουμπώματος 2-lock

  • Εύκολη τοποθέτηση

Δεν χρειάζονται εργαλεία.

  • Ασφάλεια

Το σύστημα 2-lock σας ενημερώνει ότι η τοποθέτηση έχει ολοκληρωθεί σωστά, μόλις ακούσετε το χαρακτηριστικό κλικ!  Η τεχνολογία του συστήματος 2-lock εγγυάται την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία του δαπέδου σας.

  • Ταχύτητα

Χάρη στο μοναδικό σύστημα (στερεώστε – κατεβάστε – κουμπώστε), χρειάζεστε 50% λιγότερο χρόνο για να τοποθετήσετε το δάπεδο.

 


Τοποθέτηση δαπέδου laminate

Η τοποθέτηση laminate δαπέδου αποτελεί μία εύκολη και γρήγορη πρόταση ανακαίνισης σε κάθε χώρο. Η σύγχρονη τεχνολογία κουμπώματος διευκολύνει την διαδικασία τοποθέτησης και καθιστά εύκολη την εγκατάστασή του ακόμα και από έναν ιδιώτη.

 Προετοιμασία

  • Εγκλιματισμός

Επιτρέψτε στο δάπεδο σας να προσαρμοστεί στη θερμοκρασία του δωματίου όπου πρόκειται να τοποθετηθεί. Όσο το δάπεδο είναι μέσα στη συσκευασία του, θα πρέπει να μείνει στο δωμάτιο για το οποίο προορίζεται για τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την τοποθέτηση.

  • Κατεύθυνση τοποθέτησης

Λαμβάνετε πάντα υπ' όψιν τη βασική πηγή φωτός και τη βασική κατεύθυνση από την οποία θα βλέπετε το δάπεδο. Οι σανίδες θα πρέπει να τοποθετούνται κατά μήκος αυτής της κατεύθυνσης και όχι κάθετα προς αυτήν.

 

Τοποθέτηση

  • Βασικές αρχές

Οι επενδύσεις δαπέδων laminate πρέπει πάντα να τοποθετούνται πλωτά (δηλ. οι σανίδες δεν πρέπει στερεώνονται πάνω στο υπόστρωμα με κανέναν τρόπο). Για δυνατότερο κράτημα, οι σανίδες πρέπει να τοποθετούνται έτσι ώστε οι στενοί μετωπικοί αρμοί να εναλλάσσονται πάντα κατά τουλάχιστον 30 εκ. και οι σανίδες να έχουν πάντα μήκος > 30 εκ.

  • Τρόπος τοποθέτησης

Δεν απαιτείται κόλλα ούτε ειδικά εργαλεία. Ένα μολύβι, ένας χάρακας και ένα πριόνι είναι όλα όσα θα χρειαστείτε. Αφήνετε πάντα γύρω-γύρω ένα κενό διαστολής 8-10 χιλ. μεταξύ του δαπέδου και τυχόν εξαρτημάτων (τοίχων, σωλήνων, στοπ για πόρτες, κλπ.). Σε διαδρόμους και δωμάτια με μήκος ή/και πλάτος μεγαλύτερο από 10 μέτρα, ή ανάμεσα από δύο δωμάτια, θα πρέπει να φροντίσετε για έναν αρμό διαστολής, το οποίο και πρέπει να καλύψετε με ένα προφίλ μετάβασης που να ταιριάζει χρωματικά.

 

Συντήρηση

  • Τακτικός καθαρισμός

Ηλεκτρική σκούπα και στεγνή παρκετέζα.

  • Περιστασιακός καθαρισμός

Σφουγγαρίστρα με ήπιο καθαριστικό, κατάλληλο για laminate, και μετά στέγνωμα με στεγνή παρκετέζα.

  • Αφαίρεση λεκέδων

Αφαιρέστε λεκέδες, κηλίδες, κλπ. την ίδια στιγμή που εμφανίζονται. Τρίψτε το λεκέ με μια καθαρή παρκετέζα, μουσκεμένη ελαφρά με ειδικό, κατάλληλο καθαριστικό. Ποτέ μην ψεκάζετε οποιοδήποτε καθαριστικό απευθείας στο δάπεδο. Όταν χρησιμοποιείτε διαλυτικό ή συμπυκνωμένο καθαριστικό διάλυμα, να διαβάζετε προσεκτικά τις υποδείξεις ασφαλείας.

 

Eνδοδαπέδια θέρμανση και δάπεδα laminate

Τα δάπεδα laminate είναι κατάλληλα για τοποθέτηση πάνω από συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, υπό την προϋπόθεση ότι το στοιχείο θέρμανσης είναι ενσωματωμένο μέσα σε σκυρόδεμα ή άλλο υποδάπεδο. Είναι επίσης κατάλληλα για τοποθέτηση πάνω από συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης που λειτουργούν με νερό χαμηλής θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία της επιφάνειας των δαπέδων laminate δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει τους 28°C.

Εάν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, βεβαιωθείτε ότι διαθέτει σύστημα αυτορρύθμισης, ούτως ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει ποτέ τους 28°C.

Βίντεο τοποθέτησης δαπέδου laminate.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για αγορές άνω των 80 €
*εξαιρούνται τα ογκώδη προϊόντα
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Σε 10 εργάσιμες ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Με πιστωτική κάρτα
Bank Cards 1 Bank Cards 2
NEWSLETTER
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ.: 2310 792 757
info@oikianet.gr
Ελευθερίου Βενιζέλου 26
57300 Χαλάστρα Θεσ/νίκης

Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα: 9.00 πμ - 15.00 μμ
Τρίτη: 9.00 πμ - 21.00 μμ
Τετάρτη: 9.00 πμ - 15.00 μμ
Πέμπτη: 9.00 πμ - 21.00 μμ
Παρασκευή: 9.00 πμ - 21.00 μμ
© 2021 - oikianet.gr Κατασκευη eshop by infocus
Back To Top
23
gr
COOKIE DIALOG